Mantelzorgtest

Je verleent deze zorg gedurende een periode korter dan drie maanden, of voor minder dan acht uur per week. Strikt genomen val je daarmee niet onder de definitie van een mantelzorger die door veel landelijke organisaties wordt gehanteerd. Toch kun je een beroep doen op het Steunpunt Mantelzorg. Want de gemeente Peel en Maas vindt dat iedereen die voor een ander zorgt een steuntje in de rug en waardering verdient.

Het doel is jou als mantelzorger te ondersteunen, zodat je jouw zorgtaken goed kunt combineren met je eigen werk, school of opleiding en je eigen huishoudelijke taken. Deze ondersteuning bestaat uit de informatie op deze website en activiteiten en persoonlijk advies door medewerkers van het Steunpunt Mantelzorg. Je kunt ook contact opnemen met de WegWijZer van Vorkmeer.

Wil je meer weten over mantelzorg en de ondersteuning die hierbij mogelijk is? Laat dan je naam en je e-mailadres of telefoonnummer achter. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken. Twijfel niet, want het Steunpunt Mantelzorg is er voor jou!